Cautare

3686 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (2.73 secunde)
Dintre acestea, in 8 accidente au fost implicati pietoni cu varste peste 57 de ani, iar in 4 cazuri minori.
Doi dintre fiii interlopului sustin ca cel care l-a agresat pe Mercedes este de fapt unul dintre fiii minori ai lui Bercea.
MARIN si doi minori, ambii de 4 ani, care de la spital au fost indrumati la domiciliu. Conducatorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea 0,70 mg./l.
Doi minori s-au filmat in timp ce jefuiau si loveau un batran fara adapost, apoi au pus videoclipul pe retelele de socializare.
In urma cercetarilor efectuate de lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale s-a stabilit ca, in jurul orei 17.00, minorul a sustras din locuinta cheile autoturismului marca Peugeot, iar impreuna cu doi minori de 15, respectiv 14 ani, ambii din Bucuresti, s-au plimbat cu autoturismul pana au fost depistati de agentii de politie.
Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus in ziua de 30.06.2011 retinerea numitilor S.A.M, M.V., H.S.R., D.A., Z.K.
Cei trei baieti care au lasat un batran din Buzau sa agonizeze pana la moarte, dupa ce l-au batut si l-au dezbracat, au fost internati in institutii de specialitate.
Vanzarea bauturilor energizante catre minori ar putea fi interzisa in Romania.
am devenit membri NATO, membri UE; ... Deci, o comisie parlamentara, in care sa intre reprezentantii tuturor partidelor, sa stea sa delibereze asupra tuturor propunerilor posibile.
Biroul Permanent al Senatului a decis marti convocarea sedintei de plen a acestei camere pentru miercuri dimineata, la ora 9.30, in scopul de a valida noii membri ai CSM din partea judecatorilor si procurorilor.
Membri PSD au fost contactati pentru o solutie imorala. ... Poate ca in viitor ar trebui sa vedem daca nu cumva legislatia electorala e un pic cam restrictiva la capitolul finantare si nu cumva restringe astfel accesul oamenilor la mesajele partidelor. ... Vor fi presiuni asupra unor membri PSD.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat ieri ca este inadmisibil sa fie membri ai Curtii Constitutionale persoane care au facut parte dintr-un partid politic.
Mandatul actualului Colegiu va inceta in martie, moment in care, la expirarea mandatul de sase ani al membrilor Colegiului CNSAS, Parlamentul trebuie sa aleaga noii membri, la propunerea partidelor.
Desi unii membri ai comisiei au solicitat pentru viitorul proiect un punct de vedere al Guvernului si chiar al Curtii in ceea ce priveste ingerintele politice ale judecatorilor, care au vechime de 18 ani, si rudelor acestora, deputatul PD Augustin Zegrean a subliniat:
Cu 14 oameni dintr-un total de 27 de membri in Consiliul Local Municipal Craiova, dupa migratie, Alianta PD-PNL ii poate trage clapa oricaruia dintre celelalte partide reprezentate in legislativul Baniei, atunci cand vine vorba de un vot recunoscut cu majoritate simpla.
Melescanu a spus ca la Sibiu si la Bistrita Nasaud, unde liderii sunt sustinatori ai Platformei Liberale, situatia va fi reglementata de filiale, fara a face alte precizari.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat la inceputul acestei saptamani ca in structurile administratiei locale sunt fosti membri ai tuturor partidelor, dar care, indiferent de culoarea politica si de partidul din care au provenit, actioneaza in baza legii.
Mai multi membri ai conducerii centrale a Partidului Democrat- Liberal s-au aratat iritati in ultimul timp de perpetuarea tensiunilor din cadrul organizatiei Constanta. ... S-ar putea spune chiar ca noii lideri democrat-liberali si-au mazilit proprii parlamentari, considerati in general locomotive ale partidelor.
Aceasta stare de spirit nu se regaseste numai la nivelul partidelor politice concurente, ci si la nivelul societatii romanesti.
Au urmat, dupa razboi, "lustrari" ale fostilor "mosieri" si "capitalisti", "membri ai partidelor burgheze" si fiilor acestora.
google-analytics.com